Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінюст прокинувся: вибори все-таки заборонені

Субота, 7 квітня 2007, 19:24

Рішення міськсуду Феодосії про зупинення виконання указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, є чинним.

Про це повідомила директор Державної виконавчої служби міністерства юстиції Вікторія Тісногуз, йдеться у заяві Мінюсту.

"Станом на 19 годину 7 квітня 2007 року рішення міського суду м.Феодосія , яким забороняються будь-які дії щодо виконання указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради є чинним та обов‘язковим до виконання", - наголосила Тісногуз.

За її словами, виконавча служба міністерства юстиції не отримувала жодних інших рішень судів, які б стосувалися указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

"У тому числі, не отримувала рішень про заборону чи зупинення міського суду м.Феодосія, яким 5 квітня 2007 року було зупинене виконання указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради. Рішення було прийняте до виконання та виконане 6 квітня 2007 року", - підкреслює прес-служба.

Тісногуз наголосила, що у вихідні дні ані суди, ані Державна виконавча служба не працюють. Останній документ, який отримала виконавча служба, - це виконавчий лист міськсуду Феодосії від 6 квітня, яким забороняються будь-які дії щодо виконання указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

На сьогоднішній день виконавчий лист підписали голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович та міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов. Решта суб'єктів, які значаться у виконавчому листі, проінформована поштою.

10 квітня відповідний виконавчий лист буде також представлено для підпису міністру фінансів та голові Держказначейства, наголошує Мінюст.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування