Депутатів зірвали з відпочинку

Понеділок, 9 квітня 2007, 10:34

У понеділок о 12.00 Верховна Рада збирається на засідання з питання політичної ситуації в країні.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок повідомив перший заступник керівника фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

За словами Кисельова, лейтмотивом позачергового засідання стане звернення до співгромадянам президента Віктора Ющенка у великодню ніч.

У той же час депутат фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко повідомив агентству, що на позачерговому засіданні планується розглянути питання про протидію можливому силовому сценарію розвитку подій в Україні.

Як повідомлялося, Ющенко, звертаючись до співгромадян напередодні Воскресіння Христова, знову заявив, що вважає конституційним свій указ про розпуск парламенту і не має наміру його скасовувати.

"Моє рішення - конституційного і легітимне, повернення назад не буде. Також не буде суспільного протистояння і небезпеки. Я гарантую це. Правоохоронні і силові органи виконують вказівки президента України", - заявив Ющенко.

Як повідомлялося, чергове пленарне засідання Верховної Ради планувалося на 17 квітня. Відповідно до календарного плану, на цьому тижні депутати планували працювати в комітетах і фракціях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування