Ющенка в Раді вже почали обзивати психічно нездоровим

Понеділок, 9 квітня 2007, 13:01

Представник Партії регіонів Михайло Чечетов закликає провести в Україні дострокові вибори президента, парламенту і референдум по НАТО.

Про це він заявив у понеділок на позачерговому засіданні парламенту.

"Я закликаю припинити дію злополучного указу президента, сісти за стіл і знайти рішення в інтересах народу. Якщо ж КС підтвердить правильність указу президента, то слід провести повне очищення влади – і організувати вибори президента, парламенту й референдум по НАТО", - запропонував Чечетов.

При цьому депутат говорив так голосно, що відмовила техніка на трибуні.

"Ви певно тихіше говоріть, бо автоматика спрацьовує", - запропонував йому спікер Олександр Мороз.

Після чого Чечетов продовжив свою промову, де заявив, що якби президента США дозволив би собі видати такий указ як Віктор Ющенко, то "завтра його б не було на посаді, а був би новий демократичний президент".

Коментуючи питання, навіщо проводити референдум по НАТО, депутат пояснив це необхідністю одразу визначити для майбутньої влади засади зовнішньої політики.

Ще один виступаючий регіонал Юрій Болдирєв закликав міністра оборони та голову СБУ не виконувати злочинні накази президента.

"Панове, запам’ятайте - ви служите не президенту, а державі! Бережи вас боже виступити проти народу, вас проклянуть і на тому світі", - заявив він.

Крім того Болдирєв згадав про сценарій притягнення на нашу територію закордонних військ, щоб реалізувати югославський варіант, про що вже говорили інші депутати в понеділок.

Насамкінець депутат заявив, що в президента "загострилась стара хвороба", яка була в нього під час помаранчевої революції, і його "психічне здоров'я стало ненормальним".

Після цього спікер попросив депутатів вести себе коректно й утримуватись від подібних висловлювань.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування