"Наша Україна" закликає ігнорувати Раду

Понеділок, 9 квітня 2007, 16:44

"Наша Україна" закликає всі державні інституції, громадян та світове співтовариство не реагувати на заяви, звернення та рішення, що були прийняті в понеділок парламентом.

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою партії, у зв’язку з проведенням позачергового засідання Верховної Ради.

"Наша Україна" заявляє, що будь які дії та рішення депутатів після підписання указу президента про розпуск парламенту є нелегітимними.

Партія "звертається до усіх державних інституцій, громадян України та світового співтовариства із закликом не реагувати на сьогоднішні та усі подальші заяви, звернення та рішення депутатів неіснуючого парламенту".

"Після 2 квітня, коли було оприлюднено указ президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України, вони не мають жодної юридичної сили. Будь-яке потурання їхнім діям є потуранням беззаконню, яке поглиблює політичну кризу в країні", - наголошує "Наша Україна".

Прес-служба зазначає, що "якщо раніше ці рішення, виходячи за межі правового поля, порушували Конституцію та закони України, то сьогоднішні заяви та звернення суперечать здоровому глузду".

"Наша Україна" розцінює звернення депутатів до українського народу та світової громадськості "як панічну реакцію на звернення сильного президента до українського народу напередодні Великодніх свят".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування