Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко побачив цинічність коаліції

Понеділок, 9 квітня 2007, 19:29

Глава "Нашої України" В'ячеслав Кириленко вважає, що правляча коаліція має намір і далі чинити не по Конституції.

Так на брифінгу він прокоментував той факт, що в понеділок рішення депутатів були прийняті 258 голосами, а не 238, як нараховує коаліція.

"Буквально днями вже неіснуюча коаліція прийняла рішення про те, що правляча коаліція повертається до старої кількості депутатів (238). Те, що сьогодні рішення голосуються не в 238, а в 258 голосів ще і ще раз підтверджує всю цинічність спроб показати, що нібито питання нелегітимного розширення правлячої коаліції вирішене", - відзначив він.

На думку Кириленка, це питання не вирішене і подібні дії коаліції свідчать про те, що вона і далі має намір вирішувати всі питання тим способом, який суперечить Конституції. "Ніяких висновків правляча коаліція з тієї ситуації, у яку вона завела країну і парламент, не робить", - підкреслив депутат.

Він також заявив, що має інформацію про готовність усіх парламентських політичних сил взяти активну участь у виборчому процесі.

"Якщо хтось один у Верховній Раді, нехай це буде навіть голова Верховної Ради, категорично проти дострокової виборчої компанії, оскільки це питання політичного виживання його партії – це не означає, що його позиція повинна бути проблемою для всього українського політикуму", - відзначив Кириленко.

Лідер "Нашої України" також повідомив, що передвиборний з'їзд партії відбудеться у вівторок у другій половині дня.

За його словами, точний час проведення буде відомий після завершення засідання політради партії.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування