Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович дав коаліції ще два дні

Середа, 2 травня 2007, 11:58

Голова Центрвиборчкому Ярослав Давидович звернувся до політичних партій владної коаліції з телеграмою із проханням подати до 24 години 3 травня кандидатури до складу окружних виборчих комісій на позачергових виборах народних депутатів 24 червня.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, телеграму було надіслано о 00 годин 05 хвилин 2 травня.

У телеграмі йдеться, що на виконання указу президента про призначення позачергових виборів до парламенту від 26 квітня, відповідно до закону України "Про вибори народних депутатів України", ЦВК за поданням політичних партій, виборчих блоків політичних партій, що представлені партійними фракціями у поточному складі Верховної Ради, утворює окружні виборчі комісії з позачергових виборів народних депутатів 24 червня 2007 року.

"Якщо у визначений Законом термін до ЦВК надійшли подання щодо складу відповідної окружної виборчої комісії в кількості осіб, що становить менше дванадцяти, згідно Закону України "Про вибори народних депутатів України", такі комісії утворюються Центральною виборчою комісією за поданням її голови", - підкреслює Центрвиборчком.

Комісія повідомляє також, що продовжує свою діяльність в робочому режимі.

ЦВК зазначає, що 1 травня спливав термін подання партіями списків до складу окружкомів, проте станом на 24.00 1 травня з п’яти політичних сил, які є суб’єктами подання кандидатур, такі подання внесли лише "Блок Юлії Тимошенко" та блок "Наша Україна".

Відповідно, до встановленого Законом часу не було внесено подання від Партії Регіонів, Комуністичної партії України і Соціалістичної партії України.

Крім того, списки кандидатур для включення до складу ОВК подали до Комісії також
Народна партія, Українська Народна Партія та Всеукраїнське об’єднання "Свобода".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування