Регіонали лякають Ющенка силовиками

Четвер, 3 травня 2007, 13:53

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесниченко заявляє, що окремі військові частини й підрозділи готові виступити проти дій президента Віктора Ющенка.

Із трибуни парламенту в четвер він заявив, що "сьогодні все очевиднішою стає підготовка рішення конфлікту силовим способом".

"Уже є військові підрозділи, які вже письмово присягнули громадянинові Ющенку з метою виконання його незаконних указів. Як правило, це люди, які вже пройшли "вишкіл" у країнах НАТО", - відзначив депутат.

У той же час Колесниченко заявив, що "уже є військові частини й підрозділи, які готові виступити на захист Конституції й проти незаконних дій пана Ющенка".

Водночас інший депутат-регіонал Іван Попеску під час свого виступу звернувся "до генералів, офіцерів та солдат із закликом у разі отримання незаконних наказів та вказівок не виконувати їх".

"Це стосується і працівників державних адміністрацій усіх рівнів", - додав він.

"Незайвим буде всім зараз ще раз дуже уважно прочитати 60 і 68 статті Конституції, згідно з якими, ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. А за видання явно злочинного наказу чи розпорядження наступає юридична відповідальність", - зазначив Попеску.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування