Коаліція проігнорувала прохання Давидовича

П'ятниця, 4 травня 2007, 10:33

Партії правлячої коаліції не подали до 24 години 3 травня до Центрвиборчкому списки кандидатур до окружних виборчих комісій.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, загалом відповідні пропозиції подали 24 політичні сили.

Окрім БЮТ і "Нашої України", до кінця доби 3 травня списки подали Народна партія, Українська Народна Партія, ВО "Свобода", Чорнобильська народна партія "За добробут та соціальний захист народу", Народна Екологічна партія, Партія угорців України (Ужгород), "Вперед, Україно!", Ліберально-демократична партія, політична партія "Наша партія".

Також списки подали Партія захисту пенсіонерів України, партія "Реформи і порядок", Всеукраїнська політична партія "Екологія та соціальний захист", Партія відродження села, Зелена екологічна партія України "Райдуга", партія "Нова сила", Всеукраїнська партія трудящих, Соціально-християнська партія, партія "Національно-демократичне об’єднання "Україна", Демократична партія України, Республіканська Християнська партія, Всеукраїнська партія Миру і Єдності та партія "Солідарність".

Наступне засідання Центрвиборчкому призначено на 18:00 п'ятниці.

Як повідомлялося, голова ЦВК Ярослав Давидович направив телеграму партіям правлячої коаліції з проханням подати списки до кінця доби 3 травня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування