Кабмін вирішив прикупити шахтарів та міліцію

П'ятниця, 4 травня 2007, 12:57

Кабінет Міністрів пропонує додатково направити 293 млн.грн. на часткове покриття собівартості товарної продукції на вуглевидобувних підприємствах.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров, представляючи у Верховній Раді законопроект про внесення змін до держбюджету на 2007 рік N3509, повідомляє Ліга.

Азаров підкреслив, що такі витрати передбачені поряд з підвищенням соціальних виплат і витрат на створення Державного реєстру виборців для того, щоб не допустити росту цін на вугільну продукцію й електроенергію.

Також, за словами Азарова, планується збільшити витрати на підвищення рівня забезпечення співробітників міністерства внутрішніх справ, військовослужбовців, збільшити витрати на державну соціальну службу транспорту.

Крім того, за словами Азарова, пропонується виділити кошти на придбання медичного устаткування і будівництво дитячого корпуса Інституту фтизіатрії Академії медичних наук.

Додаткові кошти пропонується виділити і МНС на підтримку екологічно безпечного стану в зонах відчуження і на обов'язкове відселення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...