Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк відкриває цілодобову службу допомоги з візами

П'ятниця, 4 травня 2007, 13:43

Міністерство закордонних справ має намір відкрити call-центр для звернень українців з візових питань.

Про це заявив міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, повідомляють Українські новини.

"МЗС прийняв рішення про встановлення call-центру", - сказав Яценюк.

За його словами, це буде цілодобовий call-центр, що приймає дзвінки від громадян України, які перебувають закордоном, якщо в них виникнуть які-небудь проблеми при перетинанні кордону, а також інші проблеми, пов'язані з їхнім перебуванням закордоном.

В call-центр також зможуть подзвонити українці, що перебувають на території України, у тому разі, якщо вони з деяких причин не змогли одержати візу у відповідних іноземних посольствах, або коли в них виникнуть проблеми, пов'язані з діяльністю відповідних консульських установ в Україні.

При одержанні дзвінка дипломати міністерства будуть терміново реагувати на ситуацію й виходити на зв'язок з відповідними іноземними консульськими установами для якнайшвидшого вирішення ситуації, що склалася.

Яценюк повідомив, що МЗС зараз проводить переговори з провідними українськими мобільними операторами, щоб ввести тризначний номер для call-центру, щоб українці могли без проблем додзвонитися до нього з будь-якої країни світу.

За словами міністра, call-центр буде відкрито 1 червня. На сайті МЗС також буде створено окрему сторінку, де можна буде розмістити інформацію про те, як була отримана віза, і чи потрібна допомога дипломатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування