"Наша Україна" розкусила старий хід Януковича

П'ятниця, 4 травня 2007, 13:47

Народний депутат 5 скликання від "Нашої України" Олександр Третьяков вважає, що підвищенням соціальних виплат прем’єр фактично розпочав виборчу кампанію Партії регіонів.

"Своїми заявами про підвищення бюджетникам з 1 червня соціальних виплат, Янукович фактично розпочав виборчу кампанію "регіоналів" на дострокових парламентських виборах, які мають відбутися 24 червня", - цитує Третьякова прес-служба "Нашої України".

"Нинішнє підняття мінімальних зарплат і пенсій нагадало мені події 2004 року, коли перед президентськими виборами кандидат Янукович, будучи ще прем’єром, видав разову матеріальну допомогу пенсіонерам", - зауважив він.

"Дивно, що уряд, який не збирався на вибори і блокував будь-які ініціативи президента і об’єднаної опозиції про підвищення соціальних стандартів, зненацька пішов на зустріч і підвищив мінімальні зарплати та пенсії", - наголосив Третьяков.

"Про налаштованість прем’єра на вибори, свідчать і його останні заяви на засіданні Кабміну, де він говорить про можливість проведення дострокових парламентських виборів, а також рішення Кабміну про виділення коштів на державний реєстр виборців", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News