Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО РОЗБЛОКУЄ РАДУ НА ОДИН ДЕНЬ ДЛЯ ПАКЕТНОГО ГОЛОСУВАННЯ ПО ПЕРЕВИБОРАХ?

П'ятниця, 4 травня 2007, 16:23

Дострокові вибори до парламенту пройдуть на 60 день після вирішення усіх політичних домовленостей, досягнутих між президентом та його опонентами.

"Ми виходимо з головної, принципової домовленості, вибори відбудуться – факт номер один", - заявив президент Віктор Ющенко на прес-конференції.

"Щоб вони відбулися демократично і чесно, треба пройти всі передвиборчі процедури", - наголосив він.

За словами президента, була досягнута домовленість, "що обраховується весь технологічний процес, який треба пройти, починаючи від з'їздів партій, реєстрації списків, формування окружних місцевих комісій, друку відповідної рекламної продукції та проведення інших кроків, щоб підготувати демократичні вибори".

"Цей відрізок часу близький до 60 днів. Його відлік буде проводитися від прийняття рішення по суті", - заявив Ющенко.

Водночас президент зауважив, що для проведення демократичних виборів "необхідно прийняти низку речей у Верховній Раді".

"Починаючи від змін і доповнень до закону про бюджет-2007 і виділити відповідну суму коштів, і провести низку речей, що стосуються політичних домовленостей, починаючи з теми щодо закону про Кабмін, щодо імперативного мандату...", - пояснив Ющенко.

"І низка інших законопроектів, що будуть внесені, щоб відкрити на один день засідання Верховної Ради, узгодити порядок дня, прийняти комплексне рішення по колу всіх питань, можливо, пакетне рішення по колу всіх питань", - додав він.

"На принципах збалансованості завершити правове оформлення дати дострокових виборів: пройти етап політичних домовленостей на рівні політичних фракцій, прийняти відповідний указ президента, який дає змогу у домовлений час провести вибори", - заявив президент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування