Янукович затиснув почуття в жменю, щоб не було диктатури

П'ятниця, 4 травня 2007, 21:23

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що створення робочої групи для врегулювання кризи має ввести ситуацію в Україні в правове поле.

Про це він сказав у п’ятницю в телезверненні до народу.

"Щоб зберегти Україну, щоб зберегти перспективу для народу, ми створюємо робочу групу, яка напрацює алгоритм дій всіх парламентських політичних партій, президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів", - зазначив він.

"Таким чином, ми ввійдемо в правове поле. Всі гілки влади почнуть працювати в правовому полі", - підкреслив Янукович.

"Парламент у повному складі ухвалить необхідні закони для проведення дострокових виборів. І лише після цього можна буде прийняти рішення про дострокові вибори", - зазначив він.

За його словами, "така процедура відповідатиме демократичним засадам розвитку нашої держави".

"Сильна політика – це політика, за якої ти завжди робиш вибір лише на користь народу і держави. Цей вибір не завжди буває легким бо всі ми люди зі своїми емоціями, амбіціями, почуттями. Але сильні ми лише тоді, коли в час прийняття рішення вміємо затиснути в жменю почуття і амбіції", - вважає прем’єр.

"Без усякого сумніву, ми з вам виберемо благополуччя народу, навіть якщо доведеться я піти на великі поступки", - зазначив Янукович.

Він звинуватив опозицію в дестабілізації ситуації в країні.

"Ми терпеливо чекали рішення Конституційного суду, вірили в перемогу права, торжество демократії. Але наше сподівання на те, що і для опонентів демократичні цінності найголовніше, на жаль, не виправдалися", - заявив прем’єр.

"Опозиції потрібна криза, а нам стабільність. Їм потрібні високі крісла та посади, а нам – економічне зростання та нові робочі місця для людей. Їм потрібна диктатура, а нам – влада народу", - підкреслив Янукович.

"Ми знаємо гірку правду - задля своїх партійних інтересів популісти переступлять не лише через демократію, а й через закон", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News