Тимошенко подякувала Януковичу і Морозу

Субота, 5 травня 2007, 14:48

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко подякувала усім політичним силам за згоду йти на дострокові парламентські вибори.

"Я хочу подякувати всім політикам із усіх таборів, які знайшли мужність зробити крок назустріч народу, логіці і справедливості, які знайшли мужність погодитися на дострокові вибори і ще раз пройти процедуру очищення", - зазначила вона прес-конференції в суботу.

За словами Тимошенко, "дострокові вибори народять унікальну якість для українського парламенту, коли тільки 3 мільйони голосів, а не 3 мільйони баксів будуть визначати обраних політиків".

Лідер БЮТ переконана, що від згоди на проведення дострокових виборів "виграли всі без виключення".

"Від виборів безумовно виграє народ. Він вже виграв. Тому що я чула, що з 1 березня заднім числом підвищуються пенсії й зарплати. Це значить, що вибори приведуть до серйозного кроку вперед щодо рівня життя людей", - наголосила Тимошенко.

За її словами, вибори, які коштуватимуть 312 млн. гривень, привели до підвищення соціальних виплат майже на 12-15 млрд. грн. "І далі уряд буде нарощувати подарунки для народу", - прогнозує вона.

На думку Тимошенко, через згоди на дострокові вибори також "отримали певний додатковий свіжий подих політики країн, які нас оточують, в тому числі пострадянського простору".

За її словами, "Україна знову стає прикладом, як без зовнішнього втручання і тиску Україна вийшла з цієї кризи і вийшла сильною".

"Якщо для когось події в Україні виглядають як криза, хаос, я хотіла б переорієнтувати таких людей. Україна проходить прекрасний етап очищення політиків, народження справжніх елементів демократії", - переконана Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування