Чорновіл порівняв Тимошенко з жабою

Субота, 5 травня 2007, 15:43

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що саме підвищення урядом соціальних виплат стало причиною указу президента про розпуск парламенту.

Про це йдеться в коментарі Чорновола з приводу внесення Верховною Радою змін до бюджету-2007, поширеному прес-службою Партії регіонів.

"Цей законопроект - я хочу на цьому наголосити - і є основною причиною появи указу президента, попереднього указу президента про розпуск Верховної Ради", - вважає він.

"Саме підвищення соціальних виплат і зарплат цією коаліцією і цим урядом було те, чого найбільше боялася та кліка, яка сьогодні зібралася в опозиції і яка сьогодні взяла під повний контроль і, фактично, зробила заручником президента України", - зазначив Чорновіл.

Першою причиною цього депутат назвав те, що "вони бояться заможних людей".

"Вони бояться людей, які можуть думати не тільки про те, як прогодувати своїх дітей, як прожити один день, а можуть думати вже і мають для того розв’язані руки, щоб думати і дбати про майбутнє своєї держави", - вважає Чорновіл. За його словами, "цього боїться будь-який диктаторський режим, незалежно від того, яких би кольорів він набирав".

"І друге. Після вступу цього закону в силу (а я хочу побачити, як Віктор Ющенко його не буде підписувати, яким чином він продемонструє зневагу до прав, до соціальних прав свого народу?) буде набагато важче брехати", - зазначив депутат.

Він назвав брехнею заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що опозиція своїм тиском змусила уряд підвищити соціальні виплати.

"Ми приймаємо ці закони виключно внаслідок того, що ми взяли зобов’язання під час виборів і виконуємо їх. Є в народі приповідка: "Коваль кує, а жаба ногу підставляє", - додав Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування