Росії раптом сподобалися дострокові вибори

Неділя, 6 травня 2007, 19:13

Віце-спікер Держдуми від фракції "Єдина Росія" Володимир Пехтин вважає, що дострокові парламентські вибори в Україні приведуть до стабілізації ситуації.

"Дострокові парламентські вибори, про проведення яких домовилися Віктор Ющенко й Віктор Янукович, повинні привести до стабілізації внутрішньополітичної ситуації в Україні", - відзначив він у бесіді з журналістами в неділю.

"Ми вітаємо, що основні політичні сили знайшли консенсус і виробили алгоритм подальших дій, не давши ситуації вийти за рамки правового поля й не порушивши основного закону - Конституції країни", - підкреслив парламентарій.

Він також відзначив, що подальше посилення конфронтації могло б привести до невідворотних наслідків, а судячи з настроїв українського народу - вони найменше хочуть повтору так званої "кольорової" революції, але, безумовно, мають намір відстоювати свої права, що в рамках закону можливо зробити на виборах.

На думку Пехтина, найголовніше, "щоб волевиявлення громадян носило демократичний характер, і вибори пройшли у відкритій і чесній боротьбі, без втручання у внутрішні справи України третьої сторони".

"Росію й Україну пов'язує глибоке історичне й культурне коріння, і, безумовно, нам не байдужа доля братнього народу", - підкреслив парламентарій.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування