Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко спихнув усі труднощі на комуністів

Понеділок, 7 травня 2007, 12:52

Лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко наголошує, що у робочої групи з підготовки до дострокових парламентських виборів готові майже всі документи, необхідні для ухвалення Верховною Радою.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам перед початком засідання робочої групи після перерви.

За словами Кириленка, перерва в засіданні робочої групи була оголошена через позицію комуністів.

Він наголосив, що перерва була оголошена через протест комуністів "проти всього того, над чим працювала робоча група і експерти протягом всієї суботи і всієї неділі. І, таким чином, коаліція попросила у опозиції тайм-аут для розв’язання своїх внутрішніх проблем". "Ми, як люди конструктивні, на це погодились", - сказав Кириленко.

При цьому він зауважив, що на цей час необхідні документи готові на 90%. В тому числі й зміни до закону про вибори народних депутатів, проект необхідної постанови ВР, а також зміни до закону про статус народних депутатів щодо імперативного мандату.

"Тобто, лишається лише політична воля з боку коаліції і все", - підкреслив лідер "Нашої України".

Відповідаючи на запитання, з чим саме не погоджуються представники КПУ, Кириленко висловив думку, що комуністи не погоджуються із самою необхідністю проводити дострокові вибори, "але це контрпродуктивна позиція, оскільки вже є політичні домовленості про те, що позачергові парламентські вибори відбудуться, і мова іде лише про необхідні документи для того, щоб вони відбулися спокійно, і про дату", - зауважив він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування