Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" грозиться іти на вибори без коаліції

Понеділок, 7 травня 2007, 13:08

Якщо Партія регіонів не погодиться перенести вибори на тиждень-півтора, вони відбудуться 24 червня.

Про це заявила прес-службі "Нашої України" член президії партії Ксенія Ляпіна.

"Якщо ПР не погодиться на відтермінування виборів на тиждень-півтора для прийняття найнеобхідніших виборчих законів, то президент взагалі не буде призупиняти дію свого указу і ми підемо на дострокові вибори 24 червня без представників колишньої парламентської коаліції", - переконана Ляпіна.

На її думку, Партія регіонів намагається затягнути проведення виборів, наполягаючи на їх проведенні восени. "За цей час вони надіються шляхом підкупу зібрати 300 голосів у парламенті і провести вигідні для себе рішення", - вважає Ляпіна.

Водночас член президії "Нашої України" Борис Безпалий переконаний, що "заяви "антикризовиків" про перенесення дострокових виборів на 14 жовтня важко розцінювати інакше, як прагнення затягнути виборчий процес".

"Очевидно, що "регіонали" змирилися з невідворотністю виборів. З іншого боку, вимагаючи їх перенесення, вони за звичкою хочуть запустити схему бюджетного підкупу і фальшування. Хочуть використати час, поки вони мають тимчасовий контроль над урядом", - вважає депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування