Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова втратила надію на робочу групу

Понеділок, 7 травня 2007, 16:52

Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова вважає, що парламент ні 8, ні 9 травня не зможе проголосувати за пакет законопроектів, необхідний для проведення дострокових виборів.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, таку думку вона висловила в понеділок у кулуарах Українського дому, де проходили громадські слухання, присвячені виходу з політичної кризи.

"Нам не вдалося якісно наповнити необхідний пакет документів. Це було пов'язано з тим, що складно було вчора працювати експертній групі, оскільки наші опоненти дуже пізно надали свої варіанти документів, і неможливо було провести дискусію", - відзначила вона.

За словами Богатирьової, "зараз кожна експертна група з кожної сторони проводить у себе всередині обговорення, щоб вийти на спільне засідання".

За її словами, основним документом коаліція вважає проект постанови Верховної Ради про конституційні основи проведення дострокових виборів.

"Виходячи з того, що документ, мабуть, не був підготовлений нашими опонентами у свій час, дискусія довкола нього сьогодні буде складною. Думаю, це буде одним з каменів спотикання, щоб ми могли швидко просунутися до результату", - вважає Богатирьова.

"Ми настроєні, щоб дострокові вибори проходили на якісній юридичній основі, і принцип "за один день розробити й за один день прийняти", порушуючи процедуру, для нас неприйнятний. Ми сказали про це нашим опонентам, і багато буде залежати від того, наскільки вони будуть готові зробити крок назустріч нам", - відзначила вона.

"Виходячи з того, що ми маємо зараз - не те, що сьогодні, але навряд чи ми будемо завтра мати щось. І навіть післязавтра", - резюмувала Богатирьова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...