Робоча група розійшлася відпочивати

Понеділок, 7 травня 2007, 21:00

Робоча група з підготовки пропозицій до проведення дострокових виборів завершила засідання в понеділок і продовжить його об 11.00 у вівторок у секретаріаті президента.

Про це повідомив в інтерв'ю журналістам заступник глави секретаріату Іван Васюник по закінченні засідання робочої групи в понеділок.

За його словами, під кінець понеділка намітилася тенденція, коли "сторони стали слухати один одного".

Васюник не виключив, що якщо ця тенденція збережеться, то до 10 травня є шанс вийти на погоджений пакет необхідних законопроектів.

У той же час він відзначив, що якщо комуністи й соціалісти не змінять свою позицію, то він (Васюник) буде про це доповідати президентові й Віктор Ющенко прийме всі адекватні заходи.

Як повідомлялося, Ющенко заявив, що робоча група буде працювати всю ніч і припустив, що якщо вона в понеділок виробить всі необхідні проекти документів, то у вівторок вони можуть бути розглянуті на засіданні Верховної Ради.

У той же час, як заявив "Інтерфакс-Україна" член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський, народні депутати від "Нашої України" не мають наміру у вівторок приходити у Верховну Раду, а будуть продовжувати працювати над досягненням домовленостей.

"Ми будемо працювати над досягненням домовленостей. Ми будемо працювати виключно відповідно до указу президента", - сказав депутат, додавши: "а туди (у Верховну Раду) ми прийдемо, коли досягнемо відповідних домовленостей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування