Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов дав коаліції один день

Понеділок, 7 травня 2007, 21:29

Якщо у вівторок між учасниками робочої групи з подолання кризи не буде узгоджено "малий пакет" документів, необхідних для дострокових виборів, вибори відбудуться 24 червня.

Про це заявив член фракції БЮТ Олександр Турчинов по закінченні засідання робочої групи в понеділок, повідомляє УНІАН.

За його словами, якщо у вівторок не буде узгоджено "малий пакет", всім стане очевидно, що ідея, яку підтримав прем`єр-міністр про дострокові вибори, – це просто тактичний хід.

На думку Турчинова, у вівторок буде останній день, щоб визначити позиції. "Або ми виходимо на єдиний пакет законодавчих актів і проводимо узгоджену виборчу кампанію, або вибори проводяться 24 червня, незалежно від того, хто в них братиме участь", - зазначив він.

Коментуючи засідання робочої групи в понеділок, Турчинов сказав: "При активному саботажі комуністів і соціалістів і пасивної позиції регіоналів, ми не ухвалили жодного рішення". За його словами, були узгоджені лише непринципові позиції по ухвалах Верховної Ради.

На думку Турчинова, коаліція робить будь-які кроки, щоб затягнути процес. "Це просто тактичний хід, щоб затягнути процес і зірвати виконання указу президента про проведення дострокових виборів", - підкреслив він, відзначивши, що в понеділок кожне питання розглядалося по 15-20 хвилин, і практично весь день був проведений в порожніх розмовах.

У свою чергу, лідер КПУ Петро Симоненко відзначив, що 24 червня вибори провести вже неможливо, тому що "неможливо вирішити головні питання з приводу їх проведення, що стосуються законності і конституційності забезпечення, порядку, механізму їх проведення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування