Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" назвала Мороза й Симоненка табором війни

Понеділок, 7 травня 2007, 22:02

"Наша Україна" звинувачує Компартію та Соцпартію в затягуванні переговорного процесу щодо підготовки до позачергових виборів до парламенту.

Про це йдеться в заяві "Нашої України", поширеній у понеділок прес-службою партії.

"Цілком очевидно, що сьогодні відбувається свідоме гальмування переговорів з ініціативи головним чином двох політичних сил – Комуністичної та Соціалістичної партій", - йдеться в заяві.

"Наша Україна" вважає, що своїми діями та заявами представники цих політичних сил кидають виклик не лише домовленостям президента та прем’єр-міністра, але і всьому українському суспільству.

"Ми сподіваємося, що "табір війни" у колишній правлячій коаліції не отримає гору над здоровим глуздом", - йдеться в заяві.

"Наша Україна" сподівається, що "цього разу Віктор Янукович дотримається політичних домовленостей", тим більше, що він їх давав не лише президенту, але й своїм виборцям під час мітингу на Майдані Незалежності у п’ятницю, 4 травня.

"Ми закликаємо Партію регіонів та уряд забезпечити виконання усього комплексу заходів для проведення позачергових виборів та взяти участь у подоланні політичної кризи", - наголошується в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування