Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Ко налетіли на глуху стіну

Вівторок, 8 травня 2007, 15:32

Позов "Нашої України" проти ЦВК за відмову останньої скасовувати списки кандидатів у народні депутати від "Нашої України" вже розглядається в суді.

"Сьогодні в одному з судів розглядається позов "Нашої України" щодо рішення ЦВК, яка відмовила скасовувати списки кандидатів у народні депутати від "Нашої України", - сказав лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко в інтерв'ю журналістам.

За його словами, у разі позитивного рішення суду, "Наша Україна" "скликає міжпартійний з'їзд і рішенням цього з'їзду припинить повноваження народних депутатів і таким чином доведе Верховній Раді, що вона неповноважна".

"Думаю, що це єдиний шлях, який лишається у об'єднаної опозиції, оскільки місячний досвід показує, що будь-які домовленості через кілька днів наражаються на глуху стіну непорозуміння і саботування з боку правлячої коаліції", - зазначив Кириленко.

Водночас він висловив сподівання, що робочій групі все ж таки вдасться домовитись і найближчими днями скликати засідання Верховної Ради для прийняття необхідних законопроектів щодо виходу з політичної кризи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування