Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський каже, що Ющенко використовує його, щоб приховати свої дії

Вівторок, 8 травня 2007, 17:45

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський співчуває президенту Віктору Ющенку, який "вкотре вдався до неадекватних заяв, компрометуючих статус глави держави".

Про це повідомляє прес-служба Мінтрансу.

Як сказано у повідомленні, на відміну від заяв президента, попередні версії Міністерства транспорту і зв’язку щодо останніх інцидентів ґрунтуються на офіційних висновках відповідних компетентних служб.

Реклама:

"Президент призначав на посаду моїх попередників, які зараз консультують його з транспортних питань. На жаль, за час перебування на посаді вони жодного кілометру рейок не відремонтували, жодного нового вагону не купили, а якісна дорога була побудована одна - до Хоружівки", - заявляє Рудьковський.

"Виходячи з їх нових посад, у мене складається враження, що критеріями ефективної роботи Міністра транспорту та зв’язку для президента - це кількість відчужених об’єктів державної власності, прихованої приватизації тощо", - прокоментував заяву президента міністр.

"Звичайно, таким критеріям я навіть близько не відповідаю", - відзначив він.

ВІДЕО ДНЯ

На переконання Рудьковського, "після гучного скандалу з проголошенням незаконних указів президент починає використовувати будь-які події в державі, що відволікають увагу від його неправових дій".

Як відомо, раніше Ющенко заявив, що вважає виною міністра транспорту останні катастрофи на дорогах і що "таким міністрам місце давно у відставці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування