Ющенко назвав Україну країною без протилежностей

Середа, 9 травня 2007, 17:22

Президент Віктор Ющенко заявляє, що ніщо, у тому числі мовні чи конфесійні проблеми, не зможуть розділити Україну й порушити її суверенітет.

Про це він заявив у середу, виступаючи перед пацієнтами Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни, розташованого в с. Циблі Київської області, відзначивши, що цими темами спекулюють окремі політичні сили, особливо напередодні виборів.

"Ми - країна з великою розмаїтістю, але ми країна, що не має протилежностей. Нас не можуть розділити, як мудру націю, як великий народ ні проблеми мовної політики, ні проблеми конфесійної політики, ні проблеми історії", - підкреслив Ющенко.

"Ми є єдиною нацією, незалежно від історії, хоча ми добре її пам'ятаємо", - відзначив він, нагадавши, що довгий час одна частина України "перебувала під однією державою, інша - під іншими державами, але все це було історією".

"Сьогодні ми говоримо про єдину, соборну українську націю з тим історичним багатством, що дісталося нашому поколінню й нашому часу", - додав Ющенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування