Кінахівці продовжують псувати нерви "Нашій Україні"

П'ятниця, 1 червня 2007, 12:21

Партія промисловців і підприємців не збирається давати згоду на "обнуління" виборчого списку блоку "Наша Україна" на виборах 26 березня 2006 року та продовжує відстоювати свої інтереси в суді.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ПППУ.

Як зазначається в повідомленні, керівник секретаріату ПППУ, депутат Лев Гнатенко, нагадав, що Міжпартійний з’їзд блоку "Наша Україна" відбувся без запрошення делегатів від ПППУ, а його рішення прийняті без дотримання встановлених законодавством та угодою про створення блоку процедур.

Саме тому ЦВК своїм рішенням відмовила блоку "Наша Україна" в "обнулінні" списку.

За словами Гнатенка, нині судові розгляди тривають.

Апеляційна скарга від ПППУ, якою зупинено рішення Печерського районного суду на користь "Нашої України", направлена на адресу Київського апеляційного адміністративного суду.

Згідно з процедурою, визначеною Кодексом адміністративного судочинства України, можливий термін розгляду справи - 11-20 червня цього року.

"Це, в свою чергу, означає, що до рішення суду і відповідної постанови ЦВК складання своїх повноважень депутатами блоку "Наша Україна" не має юридичних наслідків для впровадження статті 82 Конституції України.

В той же час кандидати в депутати від ПППУ за списками виборчого блоку НУ готові увійти в склад діючого парламенту України", - наголосив депутат.

ПППУ сподівається, що Київський апеляційний адміністративний суд ухвалить правове рішення та підтримає постанову ЦВК № 23 від 30 квітня 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування