Гелетей не труїв Цушка, незважаючи на спільний паркан

П'ятниця, 1 червня 2007, 15:47

Голова управління державної охорони Валерій Гелетей спростовує інформацію про його причетність до нібито отруєння міністра внутрішніх справ Василя Цушка і вважає таку інформацію "політичним шантажем".

"У нас тільки один паркан спільний (будинки Міністерства внутрішніх справ і управління державної охорони знаходяться по два боки одного паркану по вулиці Богомольця). Я думаю, це єдине, що може бути спільним, що робить мене близьким до міністра", - сказав Гелетей в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Києві.

"Я не бачив міністра Цушка після того, як ми з ним спілкувалися в Генеральній прокуратурі (24 травня). Якщо після нашого спілкування з ним було можливе отруєння, хоча я не знаю, як і яким чином це може бути", - додав він.

Гелетей розцінює подібні звинувачення з боку депутатів-соціалістів на його адресу як "політичний шантаж, політичний тиск" на нього як на керівника управління державної охорони, "щоб були відповідні провокації".

Гелетей також висловив впевненість у тому, що найближчим часом Держохорона зможе виконувати свої прямі обов'язки з охорони будівлі Генеральної прокуратури.

"Я думаю, що та ситуація, що склалася в Генеральній прокуратурі, буде вирішена, і я думаю, що найближчим часом - я в цьому впевнений - управління державної охорони буде виконувати свої прямі обов'язки з забезпечення охороною адміністративної будівлі Генеральної прокуратури", - заявив він.

Як відомо, раніше депутати від Соцпартії висловлювали думку, що Цушка могли отруїти політичні опоненти. Серед них називалося ім'я Гелетея.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...