Гелетей думає, що Цушку диктують вказівки по мобільнику

П'ятниця, 1 червня 2007, 16:52

Голова управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє про те, що дії депутатів у ситуації навколо Генеральної прокуратури свідчать про доцільність переглянути необхідність наявності депутатської недоторканності.

"Зухвалість народних депутатів не має меж. Те, що народні депутати дозволяють собі робити з працівниками управління державної охорони, напевно, дає підстави для того, щоб ми подивилися в суспільстві, навіщо потрібна недоторканність для народних депутатів. Невже вони повинні бути поза законом і мати право робити те, що вони роблять", - заявив Гелетей в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Києві.

"Я вже не кажу про ті бандитські погрози, які я чув, коли знаходився в приміщенні Генеральної прокуратури", - додав він.

Гелетей розповів, що під час подій у будинку Генпрокуратури 24 травня міністр внутрішніх справ Василь Цушко керувався вказівками, які йому давалися по мобільному телефону невідомим співрозмовником.

"Коли я з ним порівнявся, я побачив, що пан Цушко виконує чиїсь вказівки: у нього був у руках мобільний телефон і саме цей мобільний телефон став тим предметом, з яким не розставався пан Цушко", - заявив він.

Гелетей відзначив, що розповів про це в ході допиту Генеральній прокуратурі, на якому він був у якості потерпілого в четвер.

Він також відзначив, що прийшов до Генеральної прокуратури в той день для того, щоб представити особисту охорону новому виконуючому обов'язки генерального прокурора Віктору Шемчуку.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...