Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція почала шантаж Ющенка: нема підпису – нема бюджету

П'ятниця, 1 червня 2007, 18:59

Заступник лідера голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявляє, що подальший розгляд питань у парламенті, необхідних для проведення дострокових виборів, залежить від президента Віктора Ющенка.

"Ми щойно проголосували за зміни до закону про вибори. Як тільки президент їх підпише, ми проголосуємо за зміни до закону про бюджет на 2007 рік, де передбачене фінансування голосування виборів", - сказав Кисельов "Українській правді".

На питання, коли може бути проголосований склад Центрвиборчкому, він відповів: "Це питання – дрібниця. Склад ЦВК ми проголосуємо швидко, але тільки після підписання Ющенком закону про вибори".

Кисельов також розповів, що домовлено більше не розглядати зміни до закону про статус народного депутата і зміни до кодексу до адміністративне судочинство.

Раніше ці два закони входили до пакету домовленостей, які мали голосуватися разом з іншими законами про дострокові вибори.

Кисельов також повідомив, що заяв про вихід з фракцій членів опозиції, які є підставою для складення ними депутатських повноважень, є недостатньо.

"Вони подали до апарату Верховної Ради 168 заяв. Але тепер вони повинні написати особисто повідомлення на ім’я спікера Олександра Мороза", - сказав він.

За словами Кисельова, заяви писалися півтора місяці тому, а після подання такого повідомлення, стане відомою реальна кількість депутатів, які готові скласти з себе повноваження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування