Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко задоволений, що обійшовся без посередників

Субота, 2 червня 2007, 14:33

Президент Віктор Ющенко вважає досягненням українського політикуму врегулювання політичної кризи без залучення допомоги з боку міжнародних посередників.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента за підсумками зустрічі Ющенка з депутатами від фракцій блоків Юлії Тимошенко й "Наша Україна".

Він нагадав, що ще два з половиною роки тому таке врегулювання без міжнародних посередників було неможливим, однак сьогодні українські політики знайшли вихід із кризи самостійно.

"У цьому я бачу великий національний прогрес. Це все наука. Ми пройшли її гідно", – сказав він.

Ющенко також наголосив, що дотепер нормальним явищем української політики була зрада.

"Зрада сприймалася як окрема спеціальна риса народного депутата. Вашими руками написано, можливо, дуже дорогою ціною одне: в українському парламенті зради не повинно бути. Переконаний, що це уроки не тільки для політичної еліти, депутатів, а й для нації", – сказав президент.

Він підкреслив, що політична криза була "нелегка і не поверхнева". "Вона показала, що ми маємо серйозну гнилість ключових державних інституцій", – сказав він.

За словами президента, зокрема, свою неспроможність продемонстрував Конституційний Суд, багато проблем показала судова система.

"Не спрацювала Генеральна прокуратура, тому що політичні замовлення є домінуючими для цієї інституції. Надіюся, що були", – наголосив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування