Давидовича вигнали за подвійну гру

Неділя, 3 червня 2007, 22:45

Екс-голова Центрвиборчкому Ярослав Давидович і його заступниця Марина Ставнійчук не потрапили до нового складу ЦВК через те, що не змогли організувати виборчий процес.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв’ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю ввечері.

"Двічі дата, яка була призначена на вибори президентом України, була зірвана саме Центральною виборчою комісією", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, члени ЦВК "не зробили все, що від них залежить, щоб вибори відбулися в перший і другий призначені президентом терміни".

"Керівники, які не змогли організувати виборчий процес, не можуть залишатися на своїх посадах", - вважає Тимошенко.

Вона висловила сподівання, що ця ситуація буде "непоганим уроком для всіх чиновників".

"Коли вони починають грати подвійну гру, коли вони намагаються розкласти ризики в усі абсолютно кошики, і коли вони прикривають себе з усіх сторін, а не думають про Конституцію, про закони і про право людей, власне, отримувати те, що передбачено Конституцією, ці чиновники мусять іти з політичної арени", - підкреслила Тимошенко.

Вона також пообіцяла в разі приходу БЮТ до влади відокремити бізнес від влади. "Якщо ми прийдемо до влади, ми відокремимо", - пообіцяла Тимошенко.

"Якщо наша команда дійсно набуде серйозної підтримки у суспільстві, жоден махінатор до влади не потрапить", - заявила лідер БЮТ

Вона запевнила, що в керівництві її блоку бізнес не домінує і не підпорядковує політику своїм інтересам.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...