Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Цушка пішли захищати репутацію в полтавському суді

Понеділок, 4 червня 2007, 09:19

Колегія Управління внутрішніх справ у Полтавській області звернулася в Київський районний суд Полтави з позовом про захист честі, ділової репутації і гідності, вимагаючи публічного спростування і вибачення від губернатора Полтавської області Валерія Асадчева.

Позов поданий за розповсюджену раніше губернатором інформацію про можливу причетність співробітників міліції до розбійного нападу на в.о. голови райдержадміністрації Полтавського району Сергія Антонюка.

Про це повідомив начальник ЦЗГ УМВС у Полтавській області Юрій Сулаєв, пише "Дело" з посиланням на "Українські новини".

"УМВС вимагає публічного вибачення і спростування недостовірної інформації, грошей нам від губернатора за моральний збиток не треба", - заявив Сулаєв.

За його словами, раніше розповсюджена губернатором інформація не відповідає дійсності і розслідування нападу на Антонюка проводиться УМВС у рамкахчинного законодавства.

"800 осіб особового складу УМВС цілодобово не сплять, працюють, а він нас звинувачує", - сказав Сулаєв.

Зокрема, він заявив про правомірність того, що судмедекспертиза потерпілого була проведена через тиждень після того, як Антонюк потрапив у лікарню, тому що діагноз при надходженні в медзаклад автоматично є підтвердженням ступеню побоїв.

"Є юридична процедура, може губернатор цього не знає, так навіщо називати нас нерозторопними", - сказав Сулаєв.

Серед версій розслідування побиття Антонюка Сулаєв назвав імітацію нападу.

"Гіпс йому на ногу наклали - а перелому-то немає. І ще дивно, що будинок у ніч нападу був відкритий, а пістолет викрали з дуже укромного місця в машині, тільки знати треба було, де він лежить", - зазначив Сулаєв.

Як відомо, Асадчев допускав причетність міліції до розбійного нападу на Антонюка в ніч на 18 травня і заявив про навмисне затягування слідства.

44-літній Антонюк, що з вересня 2006 року виконує обов'язки голови Полтавської РДА, був шпиталізований у лікарню з травмами, забитими місцями, струсом головного мозку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...