Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через два тижні Кінах вирішить, до кого примкнути

Понеділок, 4 червня 2007, 13:04

23 червня на своєму з'їзді Партія промисловців і підприємців має намір визначити формат участі у виборчій кампанії.

Таке рішення було ухвалено на засіданні політичної ради партії, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Як сказано в повідомленні прес-служби ПППУ, на своєму з'їзді промисловці і підприємці планують внести зміни до статуту, ухвалити нову редакцію програми ПППУ і визначити формат участі у виборчій кампанії.

Також на засіданні політради партійці обговорили соціально-економічну, політичну ситуацію в країні.

Промисловці і підприємці підтвердили, що у разі потреби готові йти на позачергові вибори до Верховної Ради, але впевнені, що вибори можуть відбутися "тільки в правовому полі, з бездоганним дотриманням вимог Конституції України й українського законодавства".

Вони висловили "категоричне неприйняття нагнітання політичної напруги, маніпулювання свідомістю виборців, негідних методів політичної боротьби".

Лідер партії Анатолій Кінах наголосив на необхідності згуртованості і єдності партійних лав, консолідації членів ПППУ з тими громадськими силами, які розділяють їхні погляди.

"Ми не виключаємо можливість блокування з тими політичними силами, які сповідують нашу систему цінностей, – пріоритет загальнонаціональних, державних інтересів на відміну від кон'юнктурних і вузькопартійних, реалізація стратегії прискореного розвитку економіки за інноваційно-інвестиційною моделлю, підвищення добробуту людей, збереження миру і стабільності в державі", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування