Цушку стало гірше. Лікарі не дають йому говорити

Понеділок, 4 червня 2007, 13:25

Стан здоров’я міністра внутрішніх справ Василя Цушка погіршився.

Про це заявив начальник департаменту зв’язків з громадськістю МВС Костянтин Стогній, повідомляє "Газета по-київськи".

За його словами, у неділю він зв’язувався з міністром по телефону і той розмовляв дуже мляво.

"Лікарі забрали в нього слухавку і повідомили, що міністру стало гірше", - зазначив Стогній.

Він також зазначив, що "медики зафіксували погіршення стану і загострення" о 10 годині в суботу, тому він "поки що" не турбує міністра.

"Ми домовилися, що як тільки міністр зможе спокійно говорити, він сам мені зателефонує. Вже добу не дзвонить. Якщо так буде продовжуватись до вечора, то годині о 19 я спробую з ним зв’язатися", - зазначив Стогній.

Водночас, за його словами, у п’ятницю ввечері Цушко "почувався непогано і намагався жартувати".

"Саме тоді, в п’ятницю, з’явилися чутки про смерть Цушка. Я йому подзвонив і напряму запитав "Василь Петрович, можете підтвердити чи спростувати чутки про те, що у Вас зупинилося серце?". Після короткої паузи міністр розсміявся і відповів: "Я бачу, у вас все нормально". Навіть розповів анекдот про міліціонера", - повідав Стогній.

Водночас, в ході веб-конференції на сторінках "Газети по-київськи" на запитання читача "у якій клініці та якому місті лікується Цушко" і "хто платив за літак та лікування Цушка", Стогній сказав:

"Я вважаю неетичним розповідати, які аналізи, хто, яким чином заходить до хворого і таке інше. Тільки в межах стосунків міністра з МВС я можу коментувати стан здоров'я. Все інше - до родини громадянина Цушка".

"Про літак можу сказати, що багато бізнесменів і політиків, які знають Цушка давно, пропонували свою допомогу. Але вибирали тих, хто потім цим не скористується на свою користь", - додав Стогній.

Як відомо, 26 травня Цушко був шпиталізований з діагнозм "інфаркт міокарда", а пізніше направлений на лікування в Німеччину, де йому 1 червня зробили операцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування