"Рупор" Цушка каже, що й сам би відлупцював дитину, щоб не ходила на футбол

Понеділок, 4 червня 2007, 15:15

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заборонив департаменту зі зв’язків із громадськістю МВС його "піарити".

Це випливає зі слів керівника ДГЗ МВС Костянтина Стогнія, висловлених в ході веб-конференції на сторінках "Газети по-київськи".

На запитання, в чому різниця між екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та чинним міністром Цушком, Стогній відповів:

"...Я працюю на МВС, а не на окремого міністра. Просто один наказував піарити його особисто, а інший - заборонив мені це робити. І наказав займатись тільки відомством. Це співпадає з моєю позицією".

Водночас, Стогній заявив, що йому як керівнику департаменту не диктують "згори", яку інформацію повідомляти.

"У мене зараз абсолютна свобода в професійних діях. І я цим дуже дорожу. Єдиним цензором є моє власне сумління та ті молоді хлопці, які в день і вночі за мізерні зарплати виходять на охорону порядку", - зазначив він.

"Я припускаю, що вони внаслідок недостатньої кваліфікації не зовсім адекватно ведуть себе в екстремальних умовах. Але це провина передусім їх керівників, а в принципі, всієї держави", - додав Стогній.

Водночас, коментуючи дії "Беркуту" щодо фанатів під час матчу "Динамо" - "Шахтар" на Республіканському стадіоні у Києві, він зазначив "є багато прикладів, коли міліція демонструвала своє прекрасне обличчя, але не всім вигідно на це звертати увагу".

На запитання про те, чи він говорив би про "психологічну атаку" з боку працівників "Беркуту", якби на місці однієї з побитих після матчу дівчат була його дочка, Стогній відповів:

"Якби моя дочка була на місці цієї дівчини, вона вдома отримала б добрячу порцію ремня".

Водночас, закінчуючи спілкування з читачами, Стогній зазначив, що бажає "відвертим нахабам", щоб "проблема з синцями на стадіоні була їх найбільшою проблемою у цьому житті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування