Морозу вже навішують ярлик "екс" і звинувачують у дурницях

Вівторок, 5 червня 2007, 12:06

У заяві голови Верховної Ради Олександра Мороза про те, що з'їзди опозиційних сил можуть приймати рішення про дострокове припинення повноважень депутатів тільки після завершення перевірки їх заяв в секретаріаті парламенту, відсутній юридичний ґрунт.

Так член "Нашої України" Юрій Ключковський прокоментував відповідну заяву Мороза, повідомляє прес-служба блоку.

"Заява екс-спікера Олександра Мороза про те, що з'їзди опозиційних сил можуть приймати рішення про дострокове припинення повноважень депутатів тільки після завершення перевірки їх заяв в секретаріаті парламенту - відверта дурниця", - зазначив він.

"Верховна Рада не уповноважена контролювати подібні речі. Вона звісно може, якщо хоче, постфактум перевіряти ці заяви, але рішення міжпартійних з'їздів "Нашої України" та БЮТ про дострокове припинення повноважень народних депутатів ухвалені", - заявив Ключковський.

"Жоден депутат не відкликав свого підпису під заявою про вихід із фракції. В свою чергу, повноваження тих, хто не писав заяв, не припинялися. Такі заяви Мороза не мають під собою жодного юридичного ґрунту. Він просто хоче будь-якою ціною зірвати вибори", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...