Люди Кінаха вже "прасують шнурки", щоб змінити "нашоукраїнців"

Вівторок, 5 червня 2007, 12:49

Заступник фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що депутати від ППУ Анатолія Кінаха вже готуються зайняти місця депутатів "Нашої України", які склали свої повноваження.

Про це Чечетов сказав журналістам у парламенті у вівторок.

На його думку, ЦВК має зібратися на засідання і більшістю голосів проголосувати "за те, щоб, припустимо, підтвердити правильність позбавлення мандатів "Нашої України" та БЮТ і замість них направити, наприклад, фракції Кінаха".

"Я знаю, що в них (у ПППУ) вже 44 людини готуються, уже прасують краватки, сорочки, костюми і шнурки прасують, щоб прийти на зміну "Нашій Україні", - сказав Чечетов.

Він висловив сподівання, що ЦВК ухвалить об’єктивне рішення, "враховуючи, що там вже всі здорові, молоді і гарні і немає людей пенсійного віку".

Водночас Чечетов проігнорував прохання журналістів прокоментувати заяву свого однопартійця Василя Кисельова щодо "двох парламентів і двох столиць", зосередивши увагу на тому, що Партія регіонів виконала всі домовленості згідно з угодою трьох і чекає кроку у відповідь від опозиції.

Повторне прохання журналістів того ж змісту Чечетов проігнорував, попросивши їх не перекручувати інформацію.

Водночас однопартійці Кисельова зізнавалися кореспонденту "Української правди", що, очевидно, друга столиця для нього "може знаходитися на вулиці Фрунзе".

Як відомо, на вулиці Фрунзе в Києві знаходиться міська психіатрична лікарня імені Павлова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування