Засухою займеться РНБО

Вівторок, 5 червня 2007, 15:13

Найближчим часом відбудеться засідання РНБО, де розглядатиметься ситуація, спричинена посухою у ряді областей України. 

Про це заявив у вівторок президент Віктор Ющенко на короткій зустрічі з керівництвом Миколаївської області, повідомляє прес-служба президента.   

Керівництво держави стурбоване ситуацією, яку спричинила посуха, і зробить все можливе для її виправлення та мінімізації негативного впливу на сільгоспвиробників, сказав президент.

"Держава не залишить вас наодинці з цими проблемами", – відзначив президент, звертаючись до працівників господарств. Постраждалим областям має бути надана належна державна підтримка, наголосив він.

"Ми маємо спільно, на державному рівні подолати кризу,  віднайти механізми допомоги постраждалим господарствам", – наголосив Ющенко. 

На зустрічі з керівництвом області президент також повідомив, що ближчим часом "буде прийнята серія рішень" щодо форм та часу реалізації  політики підтримки.

За його словами, першим результатом спільної роботи, що велася протягом останніх 5–7 днів із вирішення цього питання, стала постанова Кабінету Міністрів від 4 червня "Про невідкладні заходи зі зменшення негативного впливу засухи і забезпечення формування ресурсів зерна урожаю 2007 року".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування