"Дзеркало тижня" теж не виключає, що подасть позов на соціалістів

Вівторок, 5 червня 2007, 18:59

Колектив тижневика "Дзеркало тижня" не виключає, що подасть зустрічний позов до Соцпартії через поширену її прес-службою заяву.

Про це йдеться в листі видання з приводу заяви прес-служби СПУ, де озвучено намір подати на "ДТ" до суду, аби "довести упередженість і неправдивість матеріалів, пов’язаних з діяльністю Соцпартії і її лідерів".

У видання також виникло кілька питань до прес-служби СПУ через стилістичне оформлення листа.

Як відомо, соціалісти звинуватили "Дзеркало тижня" та автора матеріалу "Соціалістичне змагання" Олексія Мустафіна, у "нав’язуванні однобокої точки зору", "провокаційних припущеннях", "замаскованій антисоціалістичній пропаганді", у прагненні "додержуватися девізу міністра пропаганди Геббельса".

Після чого прес-служба СПУ зробила висновок: "На жаль, настільки грубі методи не приносять ефекту — занадто помітні "білі нитки", якими вони шиті. Тому СПУ має намір звернутися в судові інстанції…"

"Перше. Якщо публікації "ДТ" "не приносять ефекту" (як стверджує прес-служба СПУ), то що, власне, так непокоїть добродіїв-соціалістів?", - запитує видання.

"Друге. Якщо "ефект" відсутній, то до чого тоді словосполучення "на жаль"? Чи означає це, що провідники СПУ глибоко сумують з приводу відсутності відповідного ефекту від "антисоціалістичної пропаганди"? Чи свідчить це про те, що соціалісти бажають, аби антисоціалістична пропаганда "приносила" більший ефект? А якщо це справді так, то який ефект їх цікавить?", - цікавляться журналісти "Дзеркала тижня".

"Третє. Прослідкувавши причинно-наслідковий зв’язок між двома наведеними реченнями, можна зробити висновок, що СПУ "має намір звернутися в судові інстанції" задля того, аби "антисоціалістична пропаганда" нарешті "принесла" жаданий ефект. А соціалісти припинили сумувати з цього приводу. Інакше навіщо тут слово "тому"?", - зазначають вони.

Насамкінець журналісти "Дзеркала тижня" поцікавились, чи можуть вони на підставі цього зробити припущення, що представники СПУ не вміють не тільки читати, а й писати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування