Янукович розподілив обов'язки між собою і журналістами

Середа, 6 червня 2007, 10:45

Прем'єр-міністр Віктор Янукович поздоровив журналістів із професійним святом і у своєму вітанні розподілив обов'язки між Кабінетом Міністрів і пресою.

На початку засідання Янукович, поздоровляючи журналістів зі святом, побажав представникам засобів масової інформації, щоб вони справедливо критикували владу.

"Я хотів би побажати, щоб преса справедливо говорила, а ми добре працювали. Хтось говорить, а хтось повинен працювати", - сказав прем'єр, повідомляє Ліга.

У той же час, у своєму письмовому поздоровленні він відзначив, що журналістика сьогодні "справді є найважливішим чинником позитивного діалогу між владою і громадськістю. Відкритість і довіра будуть і надалі головними у взаєминах уряду з журналістами".

"Ми прагнемо всіляко сприяти вирішенню проблем журналістів. На це спрямовано розроблені урядом законопроекти щодо захисту професійної діяльності журналістів, реформування державної і комунальної преси", - додав глава уряду.

"Будьте ж принциповими, стійкими, але й толерантними і зваженими. Направте наші спільні зусилля на добро і благо народу України", - порадив Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...