У Цушка виявили "специфічні речі"

Середа, 6 червня 2007, 12:45

Лікар міністра внутрішніх справ Василя Цушка у госпіталі МВС підтвердив, що діагноз міністра – "інфаркт".

Про це заявив журналістам віце-прем`єр-міністр Олександр Кузьмук, посилаючись на доповідь начальника госпіталю, а також лікуючого лікаря міністра одразу після шпиталізаї Цушка.

"У цьому я переконався сам. При мені ще в будівлі МВС йому несподівано ставили крапельницю", - цитує його слова УНІАН.

"Моя пропозиція була, щоб його направити на подальше лікування. Я заборонив будь-кому відвідувати Цушка в госпіталі. Стан його був тяжким", - додав Кузьмук.

Віце-прем`єр також додав, що запропонував МВС на сьогоднішній день інформувати міністра лише про ситуацію в міністерстві і з інших питань не турбувати.

Кузьмук наголосив, що Цушко не усунутий з посади міністра внутрішніх справ у зв`язку з розслідуванням кримінальної справи проти нього, а перебуває на лікарняному.

"Він міністр, а Корнієнко виконує обов`язки міністра і ті розпорядження, які видає міністр", - сказав Кузьмук.

Відповідаючи на запитання, коли Цушко зможе вийти на роботу, Кузьмук сказав, що все залежить від стану його здоров`я і ефективності лікування.

За словами Кузьмука, Цушко недооцінював стан свого здоров`я, і в останні дні у нього були серйозні навантаження, "до яких він, можливо, ще не звик". "Йому треба було раніше зайнятися своїм здоров`ям", - вважає він.

Говорячи про те, чому лікування міністра проходить в Німеччині, віце-прем`єр зазначив, що в Києві "у нього були виявлені такі речі, які якраз на високому рівні лікують в Німеччині".

"Це специфічні речі, які є у будь-якої людини", - зазначив Кузьмук.

Як відомо, 25 травня в. о. генпрокурора Віктор Шемчук заявив, що СБУ веде розслідування кримінальної справи щодо Цушка за перевищення службових повноважень.

30 травня начальник Департаменту зв`язків з громадськістю МВС Костянтин Стогній повідомив, що Цушко перебуває в госпіталі МВС з інфарктом.

Також висувались версії про можливе отруєння міністра внутрішніх справ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News