Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліцію до Євро-2012 змусять вивчити англійську

Середа, 6 червня 2007, 18:06

Міністерство внутрішніх справ України планує до початку фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу 2012 року, що відбудеться на території нашої країни і Польщі, навчити своїх співробітників англійській мові для спілкування з туристами.

Про це заявив керівник прес-служби МВС Костянтин Стогній, повідомляє Ліга.

Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, Стогній відзначив, що в даний момент такий експеримент проводиться у Львівській області, а незабаром пошириться на Київ і інші регіони.

"Зараз експеримент проводиться тільки у Львівській області, де співробітники міліції, що будуть спілкуватися з туристами, відвідують факультативи англійської мови. У планах МВС провести такі заходи у всіх містах, що будуть приймати матчі групового турніру європейської першості, а також в областях, де буде багато туристів", - підкреслив Стогній.

Планується, що матчі Євро-2012 пройдуть у Києві, Дніпропетровську, Донецьку і Львові. Польща прийме матчі у Варшаві, Вроцлаві, Гданьську і Познані. Матч-відкриття відбудеться в столиці Польщі - Варшаві, а фінал першості пройде в Києві.

У резерві з української сторони залишаються Харків і Одеса, з польської - Краків і Хожув.

Вони будуть залучатися до проведення Євро-2012 у випадку проблем основних міст, а також у випадку збільшення кількості учасників чемпіонату з 16 до 24 команд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...