Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертному у Мороза не віддають трудову книжку

Четвер, 7 червня 2007, 12:27

Заступнику голови секретаріату президента Роману Безсмертному не віддають трудову книжку в парламенті.

"Ще у квітні місяці, після призначення мене заступником голови Секретаріату Президента, я написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це я вже неодноразово говорив", - сказав він в інтерв’ю сайту RAZOM, коментуючи заяву віце-спікера Адама Мартинюка про готовність оскаржити в суді суміщення ним двох посад.

Безсмертний повідомив, що ще в середу зранку вчергове намагався забрати в Апараті ВР трудову книжку.

"Ця тяганина триває ще з квітня. Я призначений на посаду в секретаріат президента, а трудову з парламенту не можу забрати", - додав він.

"Більше того, окрім моєї заяви, є ще рішення міжпартійного з’їзду Блоку "Наша Україна" про складання депутатських повноважень. Після того, як мені вчора знову не віддали трудову книжку, я звернувся з офіційним листом до керівника Апарату ВР Валентина Зайчука і повідомив його, що мені не віддають трудову книжку", - зазначив заступник голови секретаріату.

Безсмертний розповів, що якщо він 7 червня, не забере свою трудову, то вже в п’ятницю має намір звернутися до суду.

Як відомо, у четвер спікер парламенту Олександр Мороз сказав, що Роман Безсмертний, порушуючи законодавство, одночасно суміщає повноваження народного депутата із посадою заступника глави секретаріату президента.

Мороз обіцяє звернутися до суду з приводу припинення повноважень народного депутата України Романа Безсмертного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування