Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" побачила, як Лавринович "брутально" порушує Конституцію

Четвер, 7 червня 2007, 16:03

У "Нашій Україні" заявляють, що Міністерство юстиції перебирає на себе повноваження Конституційного Суду, коментуючи законність указу президента про призначення дати парламентських виборів.

Про це заявив член президії “Нашої України” Руслан Князевич, повідомляє прес-служба партії.

“Мін’юст в черговий раз перебирає на себе повноваження КС. Дуже прикро, що такий поважний орган, де працюють висококваліфіковані юристи вдається до брутального порушення Конституції і виконує невластиві йому функції”, - сказав він.

Князевич наголосив, що єдиним органом, який має певну конституційну юрисдикцію і вправі тлумачити Конституцію і визнавати ті чи інші акти неконституційними, є Конституційний суд”.

“Якщо такі висновки виходять з-під пера міністра юстиції, то тоді взагалі дуже дивно говорити про право як явище в цій державі. Цілком очевидно, що такими своїми висловлюваннями Лавринович брутально порушує Конституцію”, - сказав він.

Як відомо, у юридичному висновку Міністерства юстиції зазначено, що указ президента про призначення позачергових парламентських виборів на 30 вересня є неконституційним.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...