Помаранчеві перейменувалися у Союз

Четвер, 7 червня 2007, 17:16

Попередня назва помаранчевого мегаблоку, про який домовились "Наша Україна", Народна самооборона та Українська правиця, - Союз демократичних сил.

Про це повідомив лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу "Народної самооборони".

Луценко підкреслив, що в четвер відбулося остаточне погодження ключових принципів об’єднаної участі демократичних сил у дострокових виборах задля спільної перемоги.

"Перезавантаження, якого потребує Україна, ми розпочали з перезавантаження якості демократичних сил", - сказав Луценко.

За його словами, об’єднання - "Наша Україна" - "Народна самооборона" - "Українська правиця" - це новий амбіційний проект об’єднаних демократів, які розраховують щонайменше на друге місце на виборах.

"Цим кроком учасники об’єднання прагнуть відповісти на два ключових сподівання виборців: забезпечити національну єдність і зрозумілу політику демократичного, європейського розвитку", - сказав Луценко.

Також, за словами Луценка, в угоді передбачено неприпустимість створення коаліції з представниками нинішньої парламентської більшості та визначено основні завдання після перемоги на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування