Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний "особисто для екс-спікера Мороза" представив речдок

П'ятниця, 8 червня 2007, 13:18

Заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний наголошує, що написав заяву про складення депутатських повноважень 18 квітня, а 7 червня на ім'я керівника апарату ВР було зареєстровано листа з проханням видати йому трудову книжку.

"Я написав заяву про складання депутатських повноважень разом з усією фракцією ще 18 квітня. А 2 червня міжпартійний з'їзд блоку "Наша Україна" ухвалив відповідне рішення", - цитує слова Безсмертного прес-служба "Нашої України".

"Співставляючи заяви Мороза та реальні факти, можна зробити висновок, що екс-голова Верховної Ради Олександр Мороз не проводив ніякого службового розслідування, більше того, не поінформований про документообіг в апараті ВР", - зауважив Безсмертний.

"Повідомляю персонально для Олександра Олександровича, що 7 червня на ім'я керівника апарату ВР Валентина Зайчука був зареєстрований лист з проханням видати мені трудову книжку. Вхідний номер реєстрації цього документу 112-184", - повідомив заступник голови секретаріату президента.


При цьому він порадив "екс-спікеру дати доручення керівнику апарату ВР видати трудові книжки депутам-"нашоукраїнцям", а також їхнім помічникам, які написали заяви про звільнення".

"Працівники апарату ВР стали заручниками невиправданих амбіцій Мороза і ховаються за зачиненими дверима від нардепів, не знаючи, як діяти і що казати", - зауважив Безсмертний.

Також він нагадав, що депутати-"нашоукраїнці", які склали свої повноваження і яким не видали трудові книжки, готові звернутися до суду.

"Позови вже підготовлені. Ми тільки чекаємо, чим закінчиться сьогоднішній робочий день - отримають нардепи трудові книжки на руки, чи ні", - пояснив заступник глави секретаріату президента.

Він також зазначив, що "кошти на виконання депутатських повноважень видаються нардепам на руки, а зарплата перераховується на картку, втім, я не отримував ні того, ні іншого, більше того – і гадки не мав йти по зарплату після написання своєї заяви".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...