У Цушка кажуть, що бити фанів їх змусили за гроші

Субота, 9 червня 2007, 10:54

В. о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко заявляє, що інцидент під час футбольного матчу "Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк) у Києві був спланованою акцією для дискредитації керівництва МВС.

"Ця акція була проплачена. Це - не слова", - підкреслив він в інтерв'ю журналістам у суботу в Києві.

За словами Корнієнка, міліція точно знає, що фіксування порушень з боку міліції було здійснено за великі гроші. "Ми знаємо, що замовлення цих матеріалів було дуже добре проплачено... Мета - дискредитувати керівництво органів внутрішніх справ", - підкреслив він.

Разом з тим в.о. глави МВС відзначив, що, дійсно, дії деяких співробітників органів внутрішніх справ були неадекватні в тій ситуації. Однак Корнієнко стверджує, що міліцію змусили до таких дій.

За його словами, організатори матчу повинні були пояснити фанам неприпустимість порушення громадського порядку під час матчу, зокрема, використання файерів. "Ситуація тривіальна, але роздувати її до всесвітнього конфузу.... не потрібно", - додав в.о. міністра.

Корнієнко також висловив упевненість, що вбивство директора київського радіоринку було замовним. "Можна сказати достовірно, що це було замовне вбивство", - відзначив він.

Корнієнко підкреслив, що правоохоронці вже вийшли "на ті зв'язки, що були в убитого". "За великим рахунком ми знаємо, хто може бути до цього причетний", - відзначив він.

В.о. глави МВС висловив надію на те, що слідству вдасться вийти на замовників убивства, а вже потім - безпосередньо на кіллерів. Корнієнко також відзначив, що безпосередні виконавці убивства - не кияни.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...