"Правиця" віллється в "Нашу Україну", а перед іншими зачинять двері

Неділя, 1 липня 2007, 18:27

"Українська правиця" приєднається до підписаної між "Нашою Україною" та "Народною самообороною" угоди про створення блоку.

Про це повідомив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко у неділю на прес-конференції в Полтаві.

"Правиця до нас також приєднається", - заявив Кириленко. "З понеділка "Правиця" вирішить усі складні для неї питання і ми повідомимо про утворення широкого блоку", - пообіцяв він.

Кириленко також заявив, що "Народна самооборона" готова до створення єдиної партії. "Я переконаний, що "Правиця" також на це погодиться, бо вона ніколи не заперечувала створення єдиної націонал-демократичної партії. Мова лише - про темпи та механізми створення. Якщо є питання щодо способу утворення такої партії, це можна прописати у окремому документі", - зауважив лідер "Нашої України".

Кириленко також висловив переконання, що "у наступному парламенті буде створена демократична більшість", повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Зараз різниця між "регіоналами" та демократами становить 20-30 голосів. Хто відвоює ці голоси, у того й буде більшість", - переконаний він. Кириленко також наголосив, що мегаблок, до якого сьогодні входить 7 партій, розширюватися більше не буде.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування