Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко звинуватив когось у підготовці фальсифікацій

Неділя, 1 липня 2007, 19:28

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко заявляє, що "одна з політичних сил" готує фальсифікації на виборах.

"Ми знаємо, що одна з політичних сил готується до фальсифікацій", - сказав він на прес-конференції в Полтаві у неділю, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Не секрет, що під час засідання робочої групи щодо змін до виборчого законодавства, задля цього були внесені певні зміни щодо голосування на дому. Це положення викликає серйозні застереження, оскільки "попахує" 2004 роком", - зазначив він.

Кириленко нагадав, що опозиція домоглася, аби була встановлена єдина норма заяви щодо голосування на дому. "Це хоч трохи пом’якшить ситуацію й не допустить тотальних та безцеремонних фальсифікацій", - наголосив Кириленко.

Водночас лідер "Нашої України" висловив переконання, що політичні сили мають "відмовитися від недобросовісної конкуренції і застосування чорного піару".

"Лідери політичних сил повинні сісти за круглий стіл, домовитися і підписати відповідний документ", - переконаний він.

Кириленко також підкреслив, що "Наша Україна" підтримує прагнення президента вдосконалити Конституцію.

"Переконаний також, що процес скорочення кількості народних депутатів – як один із пунктів змін до Конституції - пройде безболісно", - заявив він.

"Для нас зрозуміло, що нині президент має велику кількість зобов`язань перед українським народом. Саме тому його повноваження мають бути посилені, оскільки є різниця між обов`язками, які на нього покладені, та інструментами впливу, які залишилися у президента, у тому числі – щодо контролю над правоохоронними органами, а також впливу на політику Кабміну", - вважає Кириленко.

При цьому, за його словами, "посилення повноважень президента не мають ототожнюватися з повноваженнями колишнього президента Кучми".

Лідер "Нашої України" переконаний, що "зміни щодо повноважень мають ухвалюватися на всеукраїнському референдумі, оскільки навряд чи в ВР буде для цього 300 голосів".

"Однак у ВР набереться 300 голосів для того, аби скасувати депутатську недоторканність", - переконаний він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування