Янукович обіцяє донецьким дозволити святкувати все

Понеділок, 2 липня 2007, 11:36

Прем'єр Віктор Янукович обіцяє задати вірний курс для розвитку донецького регіону на наступні 75 років.

Про це говориться у зверненні прем'єра до трудівників Донецької області з нагоди 75-річчя утворення Донеччини.

"Я бачу свій обов’язок у тому, щоб зробити все, що в моїх силах, і задати вірний курс Донбасу на наступні 75 років", - заявив Янукович.

Він пообіцяв, що буде "без утоми боротися за те, щоб ці мрії стали реальністю".

"Я зроблю все, що в моїх силах, для того, щоб у Донецької області було майбутнє, що принесе щастя для усіх нас", - додав він.

"Ми разом хочемо бачити Донецьку область, у якій кожна людина, що потребує роботу, її одержить. Донецьку область, у якій наші люди будуть мати високий рівень життя. Донецьку область, де ціни – стабільні, і люди можуть собі дозволити все необхідне", - говориться у зверненні.

"І, нарешті, найважливіше, Донецьку область, де ми вільно можемо відзначати наші свята і славити нашу історію, як ми це розуміємо, а не так, як буде диктувати хтось", - заявив Янукович.

"І я хочу, щоб ви всі знали: для мене буде величезною честю і високим обов’язком зробити усе для того, щоб допомогти намітити курс, що стане гарантією того, що наступні 75 років принесуть Донецькій області ще більше процвітання", - заявив він.

Янукович також відзначив, що в його житті в нього була можливість відвідати кожен куточок України і багато країн світу.

"Але коли я в Донбасі, я почуваю себе і сьогодні вдома і як усі ви хочу, щоб цей дім був кращим і красивішим", - відзначив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування